DISPENZER LUS

Kao što svako ko je ikada zamotao poklon može potvrditi, najgori dio nije pakovanje, darivanje ili samo zamatanje. Najgori dio bilo koje vrste zamatanja je pokušaj pronaći malu pločicu na kraju trake od zadnjeg puta kada ste je upotrijebili.

 To vrijedi za sve vrste pakovanja, čak i u komercijalnom svijetu. Zamislite frustraciju zamatanja poklona ili paketa i pomnožite to sa 100 puta dnevno. To je problem za koji je stvoren metalni dozator ručne trake. Ovaj metalni dozator rješava problem nedostatka male pločice za pronalaženje, kao i praktičan i ujednačen dozator trake koji radi svaki put.

 Ne trebate nespretno pokušavati odgristi krajeve niti pokušavati pronaći makaze i pritom uvrtati traku. Ovaj dozator trake je uredan način da pravilno završite sve svoje pakete.

LUS dispenzer za pakirnu traku je uređaj koji se koristi za automatsko rezanje i apliciranje pakirne trake na kutije ili pakete. Ovaj uređaj omogućuje brže i preciznije pakiranje, smanjujući potrebu za ručnim radom. LUS može značiti “Low Noise” (niska buka), što ukazuje na tiho funkcionisanje uređaja, što je važno u proizvodnim okruženjima.

Karakteristike:

  • Odgovara svim rolnama trake od 50 mm
  • Uredno reže dužinu trake samo jednom rukom
  • Siguran za upotrebu