2B logo

NOVOSTI

UPOZORAVAJUĆE TRAKE

Upozoravajuće trake su trake od služe za označavanje i ograničavanje pristupa različitim prostorima, kao što su radovi na putu, gradilišta, podzemne instalacije i druga opasna mjesta.

PRE-STRETCH FOLIJA

Pre-stretch folija je tanki, elastični materijal koji se koristi za omatanje paleta ili pakiranje raznih proizvoda. To je vrsta stretch folije koja se proizvodi s unaprijed postavljanim omjerom razvlačenja.

STABILIZACIJA PALETE

Stabilizacija opterećenja na paletama može se obaviti na mnogo načina. Jedan od najvažnijih zadataka pri transport paleta jeste metoda stabilizacije kako ne bi došlo do oštećenja robe.

ETIKETE I RIBONI

Etikete su naljepnice koje se lijepe na proizvode, pakovanja, dokumenta ili druge predmete radi obilježavanja, identifikacije ili informisanja. Etikete mogu biti različitih oblika, veličina, boja i materijala, u zavisnosti od

RUČKE ZA NOŠENJE ( CARRY HANDLE)

Carry handle je naziv za ručku koja se može pričvrstiti na paket ili proizvod kako bi se olakšalo nošenje. Može biti izrađena od različitih materijala, kao što su aluminij, plastika

MJEHURIČASTA FOLIJA

Vodeći se motom da u našoj ponudi možete naći proizvode koji osiguravaju stabilizaciju paleta i pakovanja, iz ponude izdvajamo artikl Mjehuričasta folija.

ROBOT ZA STREČIRANJE PALETA

Kako bismo ispunili očekivanja naših kupaca i ponudili im proizvode kojima garantujemo stabilizaciju paleta u našem asortimanu možete pronaći i robota za omatanje paleta.

KARTONSKI UGAONICI

Kartonski ugaonici stabilizuju palete i obezbeđuju zaštitu tokom transporta i skladištenja robe.

Mreža za omatanje paleta

Mreža za omatanje paleta koristi se pri strečiranju paleta čiji se proizvodi pakuju vrući ili ako se prije isporuke mora izvršiti sterilizacija zapakovanih proizvoda.