ŠTAMPANI SELOTEJP

Štampani selotejp je samoljepljiva traka koja ima neki tekst, logo ili sliku na sebi, koji služe za identifikaciju, reklamiranje ili upozorenje. Štampani selotejp može biti od različitih materijala, boja i dimenzija, a najčešće se koristi polipropilenska traka s akrilnim ljepilom bez otapala.

Prednosti štampanog selotejpa

Štampani selotejp ima mnoge prednosti u odnosu na obični selotejp, kao što su:

•  Personalizacija: Možete odabrati tekst, logo ili sliku koji želite da se nalaze na vašem selotejpu, i time ga prilagoditi vašem brendu, proizvodu ili poruci. Takođe možete birati boju i veličinu trake, kao i font i dizajn štampe.

•  Promocija: Štampani selotejp je odličan način da promovišete vašu kompaniju, proizvod ili uslugu. Svaki put kada neko vidi vaš paket, kutiju ili pošiljku sa štampanim selotejpom, on će biti upoznat sa vašim imenom, logom ili sloganom. To je efikasan i jeftin način marketinga koji povećava prepoznatljivost i povjerenje kod kupaca.

•  Zaštita: Štampani selotejp ne samo da čvrsto zatvara vaše pakete, već ih i štiti od oštećenja, krađe ili manipulacije. Ako neko pokuša da otvori vaš paket sa štampanim selotejpom, to će biti vidljivo i lako dokazivo. Takođe, možete koristiti štampani selotejp sa upozorenjima kao što su “Lomljivo”, “Opasno”, “Ne bacati” i sl., kako biste osigurali siguran transport i rukovanje vaših predmeta.